Kategorier
Uncategorized

Refleksjonsnotat – prosjekt ByLunaLea

I dette refleksjonsnotatet skal jeg beskrive nettbutikkprosjektet ut fra mine egne tanker og refleksjoner. Jeg har skrevet noen korte notater underveis etter hver gang gruppa møttes, og jeg har fylt ut i ettertid med hva jeg opplever at jeg lærte av.

Første møtet med gruppa var spennende, jeg lurte på hvordan gruppemedlemmene var og hvor engasjert de egentlig var. Etter å ha møtt dem, tenkte jeg at dette kom til å gå bra. Selv manglet jeg noe motivasjon, siden jeg ikke ante hvor vi skulle begynne med prosjektet. Gruppa møtte meg med positivitet og et engasjement om at vi skulle få dette til, og det er jeg glad for. Jeg var lite bekymret over hvordan det skulle gå å gjennomføre prosjektet utelukkende over nett, og det hadde jeg god grunn til fordi det gikk veldig bra.

Vi hadde en liten brainstorming om hvilke produkter/tjenester vi kunne selge, og var innom tanken på å lage noen produkter selv, før en på gruppa kom på en venninne som nettopp hadde lansert et eget smykkemerke på instagram. Hun foreslo å lage nettsiden for henne, og det var vi alle enige om at var en god ide. Mitt førsteinntrykk av ByLunaLea var at det så ut som eier hadde lagt mye innsats i å gjennomføre dette ordentlig, med veldig fine bilder.

OKR-implementering

8. april skulle ta en avgjørelse om hvilke OKR vi ønsket for nettbutikken, da var det viktig for oss at vi alle var enige. Siden vi skulle opprette siden for en annen persons merkevare måtte vi også ta høyde for noen forandringer underveis. Etter nøye gjennomgang av hva OKR egentlig var gjennom forelesninger og skriving av blogginnlegg følte jeg meg trygg på å gjennomføre det i praksis, og skjønte formålet med det.

Det var en utfordring å vite hvilke mål som egentlig var realistisk eller ambisiøse, uten å ha gjennomført noe sånt som dette i praksis før. Med tanke på at vi ble bedt om å ha ambisiøse mål, ble det derfor noe gambling den første gangen vi implementerte. Etter hvert som ukene gikk, og vi begynte å se en struktur på nettsiden ble det enklere å justere sannsynligheten for at key resultsene kunne oppnås eller ikke.

Forelesning 13. april: epostmarkedsføring

Etter denne forelesningen ble jeg egentlig litt overrasket over epost-markedsføringens betydning. Personlig, som forbruker, har jeg ikke sett for meg at denne typen markedsføringen egentlig kan føre til noe annet enn irritasjon og hadde derfor ikke tenkt at det var noe vi skulle ta i bruk. På forhånd hadde jeg sett for meg at vi kun skulle ta i bruk facebook- og google ads som markedsføringskanaler, men jeg ble inspirert til å tenke litt annerledes etter denne forelesningen som beskrev epostmarkedsføring som et veldig effektivt markedsføringsverktøy. Eivind og Even tipset oss om å ta i bruk mailchimp, og det gjorde vi.

Selve utformingen av nyhetsbrev skjedde sent ut i prosjektet, siden vi trengte å opparbeide noen epostadresser og ferdigstille nettsiden først. Men når dette var ferdigstilt ble jeg veldig glad for å ha blitt tipset om mailchimp siden det gjorde mye av arbeidet for oss, var veldig enkelt å bruke og enkelt å koble opp til domenet.

Logg

15. April satte jeg meg ned med youtube for å forsøke å finne ut av hvordan shopify fungerer. Jeg fant en video som gjorde det lett å forstå, og som viste hvor mye gratis man egentlig får fra verktøyet så lenge man vet hva man vil ha. Noe av det viktigste for gruppa var selve designet og utformingen av nettsiden, så vi ble enige om å sette oss ned for å bestemme oss for dette sammen.

22. April møttes gruppa for å opprette domene og shopify konto. Vi ble positivt overrasket over shopifys gratisdesign, noe som var fint siden nettsidens visuelle fremtoning som sagt var viktig. Dagen etter forsøkte vi å koble sammen domenet til shopify, noe som skulle vise seg og ikke være like lett. Etter noen runder med studentassistentene ble vi egentlig heller ikke noe klokere, og la dette på hylla enn så lenge. Resten av dagen gikk derfor til å begynne med manus til lanseringsvideoen.

27. April fikk et gruppemedlem endelig løst domeneproblemene. Da var vi også klare til å begynne med å legge inn produktbilder, logo og pris, som gjorde at vi begynte å se en tydelig struktur.

Samme dag begynte vi å spille inn videoen av lanseringsstrategi, noe som var litt ubehagelig. Allikevel gikk det veldig greit, og det var deilig å få det overstått. 

Nå begynte nettsiden og se gjennomført og ferdig ut, og det eneste som manglet var småting knyttet til google analytics, epostmarkedsføring osv. Jeg var og er veldig fornøyd med resultatet, og synes mye av det gode resultatet skyldes en god gruppedynamikk som har gjort det mulig.

Sett i ettertid av prosjektet har det vært vanskelig, og jeg har følt på mye usikkerhet fordi jeg aldri har opprettet en nettbutikk før. Negativiteten som fulgte med gjorde at jeg ofte fikk lyst til å gi opp ved hver minste lille motgang, fordi som jeg jo allerede visste, kunne jeg jo ikke dette. Men å gi opp var heller egentlig aldri et alternativ, så da gjaldt det bare å gjennomføre så godt som mulig.

Denne typen oppgave passet meg på noen måter godt, fordi jeg aldri har likt å sitte og planlegge ned til hver minste detalj før jeg gjennomfører noe. Her fikk jeg muligheten til å jobbe på den måten jeg liker best – å bare gjøre det. Å bare gjøre noe som man ikke har gjort før er jo ikke enkelt, men er kanskje noe jeg burde prøve ut litt oftere både i skole og arbeidshverdagen.

Alt i alt var læringsutbytte stort. Jeg har lært at jeg klarer mer enn man tror – spesielt i samarbeid med andre flinke mennesker, jeg har lært google analytics, shopify, markedsføringsmetoder og det å tre utenfor egen komfortsone.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *